1033 Budapest, Búza utca 4.

Szélesformátumú nyomtatás

Nagyobban szeretném kinyomtatni!

Régóta tervezel egy nagy plakátot a falra? Az egész hűtődet bevonnád színes nyomattal? Molinót raknál a homlokzatra, hogy jobban észrevegyék üzleted? Na igen, ezek mind szélesformátumú nyomtatóval készülő projektek. Ezek a nyomtatók különböző tekercs szélességeket képesek befogadni, és sok sok méter hosszan nyomtatni azokra. Ezen modern gépek a legkülönbözőbb anyagokra is képesek nyomtani, öntapadós fóliától a textilen át a festővászonig.

Nyomtatunk számodra csúcsminőségű beltéri anyagot, és tartós kültéri nyomatot. Mi a minőség mellett tettük le a voksunkat, gyári festékekkel és neves gyártók alapanyagaira dolgozunk.

Az alábbi árlista koránt sem teljes, de a legkurrensebb termékeket felsorakoztatja!

Szélesformátumú nyomtatás
alapanyagár/m2
Plakát nyomtatás kékhátú papírra5080.-/m2
Plakát nyomtatás fotópapírra6350.-/m2
Vinyl nyomtatás5080.-/m2
Védő laminálás1800.-/m2
Ponyva nyomtatás5715.-/m2
Perforált ablakfólia6985.-/m2
Épületháló nyomtatás6480.-/m2
Plottervágás színes fóliából6200.-/m2
3mm habosított PVC tábla4000.-/m2
5mm habosított PVC tábla5000.-/m2
3mm fém szendvicslemez13500.-/m2

Áraink bruttó árak, és forintban értendőek.
Az táblás anyagoknál a feltüntetett ár magára az alapanyagra vonatkozik, arra kerül még rá a nyomtatott vinyl ára és adott esetben még a laminálás ára is. A többi ár természetesen a megnyomtatott alapanyagra vonatkozik!

Ebből mekkorát lehet nyomtatni? 

Hangzik el a kérdés ügyfeleinktől. Fontos a felhasználási területe az adott grafikai anyagnak, egy óriásplakátnak amit 10-30 méterről látnak az emberek, nem kell tűélesnek lenni. Egy üzletportálra nyomtatott anyagot valószínű közelről is megnézik az emberek, ennek függvényében kell előre jelezni a grafikusnak, hogy hova is lesz ez a grafika. Nagy valószínűséggel nem rajtunk fog múlni a nyomtatott kép minősége, magával a nyomattal biztosan meg leszel elégedve!

Ezt is azonnal elkészítitek?

Ennek picivel több az átfutási ideje, ez sajnos nem egy gyorsnyomdai termék, minimum 24 óra átfutása van a megrendelésnek, de persze ez mennyiség függő is.

Ha egy üzletportál dekorációról van szó, fel is tudjátok rakni a matricát?

Dekorációban tapasztalt kollégáinkkal természetesen igen! Ezt viszont kérjük előre jelezd, mert ha mi dekorálunk, akkor fel is kell mérnünk előtte, nehogy valakinek a pontatlan méretei alapján extra költségeket kelljen fizetned! A dekorálásra egyedi árajánlatot készítünk, ami tartalmazza a kiszállást, felület tisztítását, és a fólia felrakását adott esetben.